independent and unofficial
Prince fan community
Forum jump
Forums > Concerts > Antwerpen 8 nov
« Previous topic  Next topic »
  New topic   Printable     (Log in to 'subscribe' to this topic)
Author

Tweet     Share

Message
Thread started 11/03/10 4:18am

joswal

Antwerpen 8 nov

Prince volgende week in België! Ticketverkoop start vanavond om 20u00!

Voor diegenen die de hoop al bijna hadden opgegeven: hij komt toch!

Het concert van Prince zal doorgaan nu maandag 8 november 2010 in het Antwerps Sportpaleis. Eerder werd al een datum in België on hold gezet wegens een wijziging in de tourplanning, maar nu is het concert dus definitief herbevestigd op maandag 8 november.

Prince speelde de afgelopen weken al de pannen van het dak in Noorwegen en Denemarken. Optredens waarover de pers unaniem laaiend enthousiast is: “Gebracht met zoveel trots, enthousiasme en een aanstekelijke energie dat het lijkt alsof de 52-jarige voor de allereerste keer op een podium stond. Het was, bij gebrek aan een beter woord, fenomenaal” (Verdens Gang, Noorwegen).

De Belgische fans zullen volgende week dus zeker en vast beloond worden voor hun geduld, want het wordt ongetwijfeld een onvergetelijk concert! Opgelet: heel veel fans schreven zich in op de informatiewebsite. De belangstelling is dus zeer groot en de verwachting is dat het Sportpaleis in een recordtijd zal uitverkopen. We durven de fans dan ook aanraden om zich snel van hun tickets te verzekeren.

  - E-mail - orgNote - Report post to moderator
  New topic   Printable     (Log in to 'subscribe' to this topic)
« Previous topic  Next topic »
Forums > Concerts > Antwerpen 8 nov